Bogø Sandwich / GodFrokost
Toplogo
Kære forældre, lærer, elever og ansatte

Velkommen tilbage fra sommerferie, og rigtig godt skoleår til både nye samt gamle kunder.

For det første skal der lyde et varmt velkommen til nye skoler, som fra i år også er med i vores skolemads program.

Vi fra Bogø Sandwich glæder os til at komme i gang med skoleåret 2016/2017, og ser frem til et fortsat godt samarbejde. Vi glæder os rigtig meget til at lave mad til jer.

På menukortet som snart bliver afsendt til skolerne, har vi et nyt sandwichbrød. Det nye sandwichbrød opfylder alle kravene til at have et nøglehulsmærke samt fuldkornsmærke.

-Nøglehulsmærket lever op til kravene om mindre fedt, mindre sukker, mindre salt og mere fibre og fuldkorn.

-Fuldkornsmærket sikrer dig en vare med masser af fuldkorn. Det betyder, at alle kornets dele er med, også kim og skaldelene, hvor de fleste fibre, vitaminer og mineraler sidder. Fuldkorn kan være helt, knækket eller malet til mel, men uanset formalingsgraden rummer det stadig alle de vigtige næringsstoffer, som et korn består af. Mere info på www.fuldkorn.dk

Vi glæder os meget til samarbejdet og skulle der være spørgsmål om maden eller til hjemmesiden, vil vi naturligvis prøve at være så behjælpsomme så muligt.

Vi er stadig glade for jeres feedback og håber fortsat, at I vil komme med konstruktive tilbagemeldinger. Med jeres hjælp kan vi hele tiden forbedre og udvikle vores koncept.

Med venlig hilsen / Best regards

Akram Walid El-Hajj
Bogø Sandwich
Bogøgade 2
9000 Aalborg
CVR: 27630634

Telefon (direkte): 60 16 64 74
Telefon: 98 12 71 28
Mail: kontakt@bogoesandwich.dk
Web: www.bogoesandwich.dk